TÂRGUL PROIECTELOR ERASMUS+, EDIȚIA A IV-A,  PREZENTAT LA

ZILELE USARB 2019

În data de 10 octombrie 2019, în cadrul celei de-a IV-a ediții a Târgului Proiectelor Erasmus+ a fost organizată sesiunea de prezentare a rezultatelor proiectelor implementate cu participarea USARB.  

La eveniment au participat reprezentanți ai administrației Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB), cadre didactice și personal administrativ, studenți, reprezentanți ai echipelor de implementare a proiectelor. Valentina PRIȚCAN, prorector pentru activitatea ştiinţifică şi relaţii internaţionale, a menționat că trei proiecte din selecția 2015 au fost finalizate, iar la moment, USARB implementează 5 proiecte CBHE, în cadrul cărora USARB are statut de partener. Proiectul ,,Licență, masterat profesional în administrarea, gestionarea, protecția sistemelor și rețelelor de calculatoare în întreprinderi din Moldova, Kazahstan, Vietnam” (LMPI), nr. 573901-EPP-1-2016-1-IT-EPPKAZ-CBHE-JP a fost prezentat de coordonatorul instituțional al proiectului dr., conf. univ. Corina Negara.  

Participanții au beneficiat de materiale promoționale, au primit răspunsuri la întrebări, au cunoscut specificul proiectelor de consolidare a capacităților cu implicarea USARB, au vizionat filmulețe promoționale.

Evenimentul Târgului Proiectelor Erasmus+, a fost inițiat și organizat de către doamna Valentina PRIȚCAN, Prorector pentru activitatea ştiinţifică şi relaţii internaţionale, în anul 2018 și se află la cea de-a IV-a ediție.

Detalii: 

Leave a Comment