THIS PROJECT HAS BEEN FUNDED WITH SUPPORT FROM THE EUROPEAN COMMISSION. THIS COMMUNICATION REFLECTS THE VIEWS ONLY OF THE AUTHOR, AND THE COMMISSION CANNOT BE HELD RESPONSIBLE FOR ANY USE WHICH MAY BE MADE OF THE INFORMATION CONTAINED THEREIN.

Proiectul ,,PROMOVAREA COOPERĂRII UNIVERSITATE-INTREPRINDERE ȘI ANTREPRENORIAT A STUDENȚILOR PRIN INTERMEDIUL SMART CAFFES (SMART)

Număr de referință: 585620-EPP-1-2017-1- EL-EPPKA2-CBHE-JP

ÎNVĂȚĂM DE LA PARTENERI. ISTORII DE SUCCES

Logo Info Date de contact
i4G este un Incubator cu sediul în Salonic, Grecia, care deține și un fond de investiții pentru inițierea tehnologiilor și științelor. i4G este o comunitate vibrantă de peste 120 de persoane, concepută pentru a crea oportunități, a împărtăși cunoștințe și expertiză, a oferi oportunități de afaceri transsectoriale și a le inspira să atingă noi niveluri de succes. Misiunea incubatorului este să fie o piesă fundamentală de pornire a ecosistemului Greciei, care conecteză comunitățile antreprenoriale, tehnologice și științifice pentru a obține succese mai bune.  

 i4G

 Mai multe detalii la: http://i4g.gr/w/

Parcul Tehnlogic ,,Garage33” un spațiu liber pentru contacte noi, idei proaspete și conversații informale în Paderborn,  Germania, spațiu pentru evenimente cu caracter inovativ, spațiu oportun pentru primii pași și echipe în creștere, spațiu în care oamenii valorifică creativitatea și o califică drept cea mai superioară expresie a libertății. Miezul Parcului Tehnologic îl constituie Centrul tehnologic (incubator), ca complex de clădiri în care multe companii tinere lucrează împreună. Acestea aparțin tuturor industriilor orientate spre viitor.Parcul tehnologic asigură conexiunea și completarea reciprocă a companiilor, beneficiare de sprijin comercial sau financiar care reduce riscurile implicate în faza inițială a unei afaceri.  

 Garage33

 Mai multe detalii la: http://garage33.de/

INNOVATOR este o întreprindere socială bulgară (Varna, Bulgaria), definită ca primul lanț de spații de inovare creatoare din Bulgaria, care combină caracteristicile tipice ale spațiilor creative și un spațiu de lucru dedicat creativității. Acesta include instrumentele necesare pentru a dezvolta tot felul de prototipuri, de la imprimante 3D de înaltă tehnologie, până la mașini clasice, cum ar fi mașinile de sudat și de cusut.

 INNOVATOR

 Mai multe detalii la: https://innovator.bg/

Institutul de dezvoltare al regiunii Murcia, Spania – INFO (Instituto de Fomento de la Región de Murcia). O echipă de profesioniști care activează cu scopul de a genera dezvoltarea economică și ocuparea forței de muncă. Împreună cu întreprinzătorii și companiile, pas cu pas, în toate etapele: crearea, finanțarea, inovarea și exportul. Atenție personală de către tehnicieni cu mai mult de 30 de ani de experiență.

 Instituto de Fomento de la Región de Murcia

 Mai multe detalii la: 

 http://www.institutofomentomurcia.es

Academia armeană de Startup-uri din Erevan este un proiect al Fundației Catalyst implementat în cadrul Proiectului EU4Business Support for SME Development (SMEDA), care este cofinanțat de Uniunea Europeană și de Ministerul Federal German pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (BMZ) și implementat de sectorului privat în cadrul Programei Caucazului de Sud.

 Armenia Startup Academy

 Mai multe detalii la: 

https://www.startupacademy.am/

 

Fundația pentru știința și tehnologia armenească (FAST) consolidează capacitățile intelectuale, financiare și de rețea ale ecosistemului științific și tehnologic din Armenia și din alte țări. Motoul Fundației: Suntem RAPIZI. Credem în teoria rețelelor. Cel pe care îl știi formează ceea ce știi.

 Foundation for Armenian Science and Technology

 Mai multe detalii la: www.fast.foundation